JOS PĂLĂRIA! Tunel de dezinfectare, donat pentru personalul medical și pacienții secției de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Deva

Un tunel de dezinfectare a fost donat de o societate comercială din Deva pentru secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Donația a venit din partea societății Frigorific Art din Deva, prin intermediul proiectului „Scut pentru Spitalul din Deva” al Asociației Rotary Club Castrum.

„Tunel dezinfectare pentru personalul medical si pacientii sectiei ATI din spitalul judetean Deva. O donatie facută de societatea noastra, Frigorific Art pentru a sustine lupta cu Covid19, alaturi de prietenul nostru de la Scut Pentru Spital – Deva- Radu Jula, caruia ii multumim pentru tot”, a scris reprezentantul firmei Frigorific Art, Cristian Iovan, pe contul său de socializare.

„Astazi, colegul nostru Radu Jula, din grupul de inițiativă Scut Pentru Spital-Deva, împreună cu Frigorific Art, au reușit să finalizeze prima poartă de decontaminare, pe care au donat-o secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva!!! Felicitări!!!
Tot astăzi, am livrat 50 de combinezoane, 200 mănuși și viziere, secției de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Deva și 50 de combinezoane și 300 mănuși secției ATI din cadrul aceluiași spital! Mulțumim celor care susțin acest proiect și așteptăm în continuare sprijinul dumneavoastră!
Între timp colegul nostru Mihai continuă munca sa la confecționarea de viziere!!
Așteptam zilele acestea comanda de măști ffp2, combinezoane cu grad înalt de protecție Covid-19, si un sistem de supraveghere video pentru pacienți!

Sursa: ziardehunedoara.ro