Despre noi

Din anul 2017 societatea noastra FRIGORIFIC ART SRL cu sediul in municipiul Deva judetul Hunedoara, a inceput productia de camere frigorifice, vitrine frigorifice, inclusiv camere frigorifice pentru testari, cu temperaturi oscilante de la -20 grade C la + 40 grade, cu o echipa mica si tanara.

Cu fiecare provocare am evoluat si ne putem mandri cu clientii nostri multumiti din toata tara, chiar si din Bulgaria si Franta care au apelat la serviciile noastre. Cea mai buna reclama este clientul multumit. Continuam sa crestem, sa evoluam si sa ne perfectionam !!

Misiunea noastra este de a va oferi solutii de refrigerare si congelare, pentru a putea pastra in siguranta, la temperaturi optime, produsele dvs. pe o perioada lunga de timp, in orice anotimp.

Montarea camerelor si/sau al vitrinelor frigorifice in magazine alimentare, hoteluri, florarii, carmangerii, spitale, ocoale silvice, depozite de fructe si legume, patiserii si cofetarii sunt necesare pentru continuitatea activitatii oricarei societati, in conditii optime.

        Va multumim!